GEZONDHEID EN BOUWSTENEN

Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam

Het komt erop neer dat ons lichaam iedere dag eiwitten nodig heeft voor de opbouw, het onderhoud en het herstel van weefsels. Vievė bevat collageenpeptiden als de belangrijkste bron van eiwitten en deze worden sneller door het lichaam geabsorbeerd dan whey-eiwit. Collageen is namelijk het meest voorkomend eiwit in je lichaam en is één van de belangrijkste bouwstenen voor je botten, huid, spieren, pezen en bindweefsel.

Het collageen verhoogd spiermassa en helpt je spieren (na een training) om te herstellen. Verder zorgt collageen voor de stevigheid en elasticiteit van je huid, waardoor je er jong en fris uit blijft zien. Ten slotte zijn eiwitten essentieel voor je immuunsysteem en hormoonbalans.

Samengevat: Vievė, jouw protein boost To Go!

20 GRAM EIWIT

Spieren herstellen en je lichaam een handje helpen.

Tegelijkertijd wordt er dagelijks een beetje spiermassa afgebroken en opgebouwd. Dit is het ‘normale onderhoud’ en beweging stimuleert dit proces. Het innemen van eiwitten helpt samen met beweging om spiermassa weer op te bouwen en te behouden.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat 20 gram eiwit optimaal is om de spieren te ondersteunen. Drink om die reden Vievė met 20 gram eiwit. Je helpt je lichaam om te herstellen en je spieren daarnaast sterker te maken.

Beoefen je een sport en train je je spieren? Zorg dan extra voor voldoende eiwitten in je voeding, omdat ze wel wat aanvulling kunnen gebruiken voor een sneller herstel. De beste manier om dit te bereiken, is om kort na een training een portie eiwitten te nemen en daarna bijvoorbeeld elke drie tot vijf uur. Verdeel je eiwitinname over meerdere keren op de dag en houdt daarbij een inname van 20gram eiwit per keer aan.

SUIKERVRIJ

Gecertificeerd suikervrij.

Wij mogen met trots zeggen dat onze dranken suikervrij zijn. Vievė is het eerste sportvoedingsproduct en eiwitdrank dat is gecertificeerd door Sugarwise.

Het Sugarwise-merk is het vertrouwde en erkende teken dat garandeert dat de suikerclaims op verpakkingen onafhankelijk zijn gecontroleerd en dat een product weinig suikers of zoetstoffen bevat, verwijzend naar de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

BEWUSTE LEEFSTIJL MET VIEVĖ