Waarom Vieve

WAAROM VIEVĖ? MEER DAN ALLEEN EEN EIWITDRANK

Wanneer je kiest voor Vievė, kies je voor een 2-in-1 oplossing: hydratatie en eiwitten in één handig flesje. Geen rompslomp met eiwitpoeders; Vievė is een collageengebaseerde drank en dus 100% lactose- en zuivelvrij. Geniet van een overheerlijke smaak en voorzie je lichaam van de essentiële bouwstoffen die het nodig heeft, waar en wanneer je maar wilt.

HET ESSENTIËLE INGREDIËNT: COLLAGEEN

Collageenpeptiden in Vievė fungeren als snelle en efficiënte bouwstenen voor je lichaam. Ze worden sneller opgenomen dan whey-eiwit en ondersteunen alles, van je spieren tot je huid. Collageen draagt bij aan spierherstel na de training, verbetert de stevigheid en elasticiteit van je huid, en speelt een cruciale rol in je immuunsysteem en hormoonbalans.

20 GRAM EIWIT VOOR OPTIMALE ONDERSTEUNING

Of je nu een atleet bent of gewoon een actieve levensstijl nastreeft, de 20 gram eiwit in Vievė zijn ideaal om je spieren te helpen herstellen en op te bouwen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze hoeveelheid optimaal is voor spierherstel. Zorg voor een continue aanvoer van eiwitten door de dag heen door meerdere flesjes Vievė te drinken, vooral na intensieve inspanning voor een sneller herstel.

GEEN SUIKERS, MAAR WEL GECERTIFICEERD

Wij zijn trots op het feit dat Vievė de eerste gecertificeerde suikervrije eiwitdrank is, met een keurmerk van Sugarwise. Dit keurmerk staat als een huis en garandeert dat onze suikervrije claims onafhankelijk zijn geverifieerd, in overeenstemming met de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Je kunt dus met een gerust hart genieten van deze caloriearme, gezonde keuze.

GEEN POEDERS MEER OF MELKACHTIGE DRANKEN

VERFRISSENDE SMAAK. ZONDER KUNSTMATIGE KLEUR- OF SMAAKSTOFFEN OF TOEGEVOEGDE SUIKERS.

EENVOUDIGE EIWITDRANK ON THE GO

ONDERSTEUNT DE GROEI EN HET BEHOUD VAN SPIERMASSA

DRAAGT BIJ AAN HET BEHOUD VAN NORMALE BOTTEN

LAAG IN CALORIEËN, SUIKERVRIJ EN VETVRIJ