GEZONDHEID EN BOUWSTENEN

Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam

Iedere dag heeft ons lichaam eiwitten nodig voor de opbouw, het onderhoud en het herstel van weefsels. Vievė bevat collageenpeptiden als de belangrijkste bron van eiwitten en deze worden sneller door het lichaam geabsorbeerd dan whey-eiwit. Collageen is namelijk het meest voorkomend eiwit in je lichaam en is één van de belangrijkste bouwstenen voor je botten, huid, spieren, pezen en bindweefsel.

Het verhoogd spiermassa en helpt je spieren (na een training) herstellen. Daarnaast zorgt het voor de stevigheid en elasticiteit van je huid waardoor je er jong en fris uit blijft zien en zijn eiwitten essentieel voor je immuunsysteem en hormoonbalans.

Vievė, jouw protein boost To Go!  

20 GRAM EIWIT

Spieren herstellen en je lichaam een handje helpen.

Dagelijks wordt er een beetje spiermassa afgebroken en opgebouwd. Dit is het ‘normale onderhoud’ en beweging stimuleert dit proces. Het innemen van eiwitten helpt samen met beweging om spiermassa op te bouwen en te behouden.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat 20 gram eiwit optimaal is om de spieren te ondersteunen. Drink Vievė met 20 gram eiwit en je helpt je lichaam om te herstellen en je spieren sterker te maken. Train je je spieren? Zorg dan goed voor voldoende eiwitten in je voeding omdat ze wel wat extra’s kunnen gebruiken voor een sneller herstel. De beste manier om dit te bereiken, is om kort na een training een portie eiwitten te nemen en daarna elke drie tot vijf uur. Verdeel je eiwitinname over meerdere keren op de dag en houdt daarbij een inname van 20gram eiwit per keer aan. 

SUIKERVRIJ

Gecertificeerd suikervrij.

Wij claimen niet alleen dat onze dranken suikervrij zijn, ze zijn dit ook écht. Vievė is gecertificeerd door Sugarwise.

Dit is het merk en het vertrouwde erkende teken dat garandeert dat de suikerclaims op verpakkingen onafhankelijk zijn gecontroleerd en dat een product weinig suikers of zoetstoffen bevat verwijzend naar de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

GEZONDE LEEFSTIJL MET VIEVĖ